DESPRE NOI

Suntem dedicati fiecarui copil, ajutandu-i sa atinga potentialul maxim.

Activitatile desfasurate in Gradinita si Cresa ,,Patricia” promoveaza si stimuleaza dezvoltarea intelectuala, afectiva, sociala si fizica a fiecarui copil in parte. Implicarea in cat mai multe activitati culturale educative si cuprinzatoare este facuta de echipa noastra de experti in educatie.

Adultii si educatorii sunt piloni activ implicati in procesul de educare a copiilor. Ei reprezinta primul model pe care copiii il urmeaza, conturandu-le personalitatea si sustinandu-i in dobandirea aptitudinilor. Parteneriatul dintre cadrele didactice si parinti este un element cheie in munca noastra.

In Gradinita si Cresa ,,Patricia” se pune in mod deosebit accentul pe munca in echipa, pe stransa colaborare intre cadrele didactice si pe mentinerea unei relatii roditoare si benefice dezvoltarii copilului. Echipa din Gradinita si Cresa , ,,Patricia” este formata dintr-un personal tanar, plin de engergie, iubire si devotament fata de munca depusa. Personalul este specializat, calificat si cu experienta in domeniul educatiei.

Asiguram un proces educativ de inalta calitate de la o varsta timpurie, prin care copiii beneficiaza de o experienta plina de insemnatate, ce le va folosi pe tot parcursul vietii, prin intermediul artei, muzicii, matematicii, stiintei, povestilor, al jocului si al creativitatii.

Calitatea si profesionalismul constituie elemente caracteristice ale intregii activitati derulate in gradinita.

Gradinita reprezinta un context favorabil in procesul de formare a copiilor din punct de vedere moral si emotional, operand cu concepte moderne, precum playful parenting, comunicarea deschisa si invatarea prin joc. Se acorda atentie, ingrijire si iubire fiecarui copil, luand in calcul particularitatile si nevoile acestora.

Gradinita noastra ia parte si se implica in proiecte nationale si internationale, organizeaza evenimente pentru copii si transforma perioada copilariei intr-o lume de basm.

Un start bun in viata contribuie la formarea liderilor de maine.

Incurajam imaginatia intr-un mediu distractiv, sigur si primitor si ajutam copiii sa isi atinga potentialul maxim pe plan academic, social si emotional.

Activitatile desfasurate in gradinita noastra promoveaza si stimuleaza dezvoltarea intelectuala, emotionala, sociala si fizica a copiilor si se concentreaza pe dezvoltarea libera si armonioasa a personalitatii, in functie de ritmul propriu si de nevoile fiecarui copil in parte, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia.

Invatarea, cercetarea, jocul sunt cateva dintre conceptele care ii ajuta pe copii sa devina participanti activi in societate. Jocul insoteste toate activitatile noastre, iar acest lucru are, de multe ori, efecte terapeutice.

Impreuna pentru copiii nostri!

????????????????????????????????????

MISIUNE

Echipa noastra lucreaza impreuna pentru a oferi un mediu sigur, pozitiv si de stimulare, care imbunatateste si incurajeaza o dezvoltare emotionala, cognitiva, fizica si creativa a fiecarui copil in parte, prin invatare, cercetare si joc. Credem ca in mediul de invatare creat de echipa noastra, orice copil poate sa se dezvolte optim.

VIZIUNE

Viziunea noastra este de a incuraja copiii sa devina participanti activi in societate. Prescolarii lucreaza independent in grupuri mici, se integreaza in discutiile clasei si au oportunitatea zilnica sa participle activ la ascultari si la intrebari, sa reflecteze, sa revizuie, sa analizeze si sa imparta lucruri si opinii in cadrul grupului.

viziune
????????????????????????????????????

CURRICULUM

Folosind curriculumul nostru, profesorii promoveaza învățarea activă, prin stabilirea catorva programe cadru care ajuta copiii la angajarea lor într-o gamă largă de jocuri impreuna cu alți copii, precum si la promovarea independenței lor.