Piața abundă de ofertanți când vine vorba de alegerea creșei pentru copil. Din fericire, decizia este luată de părinții responsabili, aceștia comparând ofertele și selectând cea mai bună varintă pentru puiul lor.

Alegerea creșei pentru copil este un moment important, care îi va marca într-un mod pozitiv sau negativ întreg parcursul preșcolarității.

Ca această etapă să fie facilă, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu sugestii care scurtează procesul.

  1. Filozofia creșei

Fiecare părinte știe cum arată mediul în care vrea să fie educat copilul lui. Poate este vorba de multe interacțiuni în natură, de prezența recompenselor sau un anumit climat în cresă, dar și multe alte aspecte pe care părinții le creionează în mintea lor, în căutarea locului ideal pentru dezvoltarea copilului.

Cereți detalii și puneți întrebări despre toate aspectele pe care le căutați, pentru a lua cea mai bună decizie.

  1. Alimentația

Alimentația copilului este importantă mereu, dar la acestă vârstă, când el se află în plină dezvoltare, ea este crucială. Asa că, asigurați-vă că în alimentația copilului există nutrienții necesari creșterii armonioase.

  1. Cum arată o zi normală la cresă

Care sunt activitățiile desfășurate cu copiii, câtă mișcare fac, cât timp petrec în aer liber, care este programul de somn și de masa, alături de multe alte aspecte care alcătuiesc fiecare zi a copilului și îl ajută să crească normal.

  1. Educatoarea

A lucra cu copii este un dar și un har, iar pentru a ajunge la inimile lor și a le modela mințile este nevoie de răbdare, dragoste și tact pedagogic. Educatoarea petrece cu copilul o parte semnificativă din zi, este important ca aceea parte să fie distractivă, dar și provocatoare.

Echipa creșei Patricia vă stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră, gata de a face contactul copilului cu creșa cât mai plăcut.