clasele

CLASELE GRADINITEI PATRICIA

Promovam o abordare activa, participativa de invatare,
in care activitatile sunt construite pe baza curiozitatilor native ale copiilor,
impreuna cu activitati adecvate nivelului de dezvoltare.

cresa-anastasia
Screen Shot 2015-09-18 at 17.17.13

STARTER & PLAYER BABY

Punem accent atat pe invatare, cat si pe ingrijire. Credem ca latura socio-emotionala, cognitiva si motrica trebuie sa se dezvolte concomitent si armonios. Astfel, accentul se pune nu doar pe aspectul sanitar si medical al ingrijirii copiilor, ci si pe educatia prin joc. Organizarea pe doua grupe de varsta vine in intampinarea nevoilor copiilor, atat de diferite de la o luna la alta.

k1

EARLY (2-3 ANI)

Invatarea prin joc, incurajarea initiativei copiilor si ghidarea lor in vederea dezvoltarii socio-emotionale insotite de accentul pe dezvoltarea motrica si alimentatia sanatoasa sunt doar cateva dintre demersurile care garanteaza o dezvoltare armonioasa.

clase-k1 copy
k2
k2

MINI (3-4 ANI)

Clasa mica este etapa in care incepe sa se puna accent si pe disciplina, alaturi de celelalte obiective de dezvoltare. Credem cu tarie ca disciplina prin blandete si intelegere este cea mai eficienta, iar relatia cu copiii se bazeaza pe dragoste, incredere si comunicare.

k3

MIDI (4-5 ani)

La clasa mijlocie se pune accent pe dezvoltarea capacitatii de interactionare si de comunicare. In acest stadiu, activitatile de invatare pot fi initiate atat de educatoare, cat si de copii. Respectam o programa de invatare, oferind in acelasi timp flexibilitate si copiilor, care pot propune activitati de grup in vederea insusirii unor noi concepte si deprinderi.

k3
k4
k4

JUNIOR (5-6 ani)

          Incurajam participarea si initiativa copiilor in cadrul activitatilor, urmarind si pregatirea pentru scoala. Se acopera toate activitatile de invatare, de la stiinta, la activitati matematice, dezvoltarea limbajului, educatie muzicala si fizica, dar si activitati practice si artistico-plastice.

k5

SCHOOL READY (6-7 ani)

In clasa pregatitoare ne concentram in cea mai mare parte pe pregatirea pentru scoala. Crestem numarul de activitati comune, in acelasi mediu cald si stimulativ.

k5
????????????????????????????????????
afts

AFTER SCHOOL

Programul after school are la baza asigurarea continuitatii si intaririi educatiei formale prin efectuarea temelor pentru scoala si prin activitati recreative, asigurand in acelasi timp nevoile de hranire si securitate ale copiilor.